Kreativt Bureau – visuel kommunikation & grafisk identitet


PROCES


Hvordan vi arbejder sammen med jer.

_____________________

Har du spørgsmål til os eller ønsker et uforpligtende besøg, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 2620 3875 eller hello@create-cph.dk


Vi giver gerne en kop kaffe!

1. Vi mødes

Vi mødes hos dig. Du fortæller om jeres virksomhed & visionen bag værdierne for dig. Hvor der er brug for uddybelse vil vi spørge yderligere ind. Vi lærer hinanden at kende! Når der er et overblik over opgaven, giver vi et fast tilbud på at løse opgaven.

2. Debrief/tilbud

1-2 dage efter mødet fremsender vi debriefing på opgaven, samt tilbud til godkendelse hos dig. Når debrief'en er godkendt, så starter vi opgaven op. I forbindelse med opstart betales 100% eller 50 % af tilbuddet. Efter levering af det færdige arbejde betales de resterende 50 %.

3. Igangsættelse

Efter godkendelse går vi i gang med opgaven, som vi er blevet enige om. I den forbindelse sender vi en mail med info om hvad du skal udfylde og sende retur til os. Dette er for, at vi yderligere lærer dig/jer at kende. Eventuelt tager vi et telefonmøde, hvis behovet opstår. Vi guider og hjælper hele vejen - så du står ikke alene!

4. Præsentation

Efter typisk 14 arbejdsdage mødes vi til en præsentation af oplægget af den valgte opgave. Her gennemgår vi oplægget sammen, samt forklarer baggrunden for hvordan og hvorfor vi har løst opgaven på valgte måde.

5. Godkendelse/eventuelle tilretninger

Efter præsentationen vender du tilbage efter grundige overvejelser med hensyn til om der er noget der skal tilrettes. Brug gerne os som sparringspartner i processen, hvis du synes. Herefter godkender du opgaven og den leveres til dig.

6. Levering

Vi leverer opgaven til dig. Du ejer alle rettigheder over det leverede materiale. Ved WEBdesigns vil der være gennemgang af denne over telefonen. Efter aftale med dig præsenterer vi altid vores opgaver på sociale platforme – bl.a. på Instragram, facebook og LinkedIn.

Vi hjælper dig med at skabe din virksomheds DNA & gøre den tydelig for andre.Lad os skabe visuel sammenhæng i din forretning - mens du passer den!KONTAKT

_____

 

Create Cph

Mobile: +45 2620 3875

E-mail: hello@create-cph.dk

www.create-cph.dk
Copyright Create Cph. All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend