Kreativt Bureau – visuel kommunikation & grafisk identitet


OM OS

 

Ordentlighed. Passion. Og intuition.

_____________________
I front for Create Cph står Helena Henriete Lemonidis. Hun har 15 års erfaring med projektledelse, branding, marketing og æstetisk indretning. Senest som General Manager hos Sofia Manning Aps. Inden da som Brand Manager hos 21-5 A/S og General Manager hos hotelkæden Cabinn A/S. Alle steder stod hun for den grundlæggende rebranding af virksomheden.


Helena's tilgang til arbejdet bygger på solid erfaring, men også en stærk intuition. Hendes særlige evne til at læse mennesker og deres behov gør, at de mennesker, hun arbejder med, føler sig set og hørt i en grad, så de trygt overlader hende ansvaret for det hun er bedst til: At finde frem til virksomhedens DNA og skabe visuel sammenhæng mellen DNA og den måde, virksomheden og dens produkter bliver opfattet af andre.


Hendes eget DNA består ikke mindst af en stor ansvarsbevidsthed. Grundighed og ordentlighed er hendes kerneværdier. Hun er desuden ydmyg af natur og har brugt hele sit arbejdsliv på at spille andre stærke. For det er det, der gør hende glad og skaber mening.


Samtidig er hun fuld af livsglæde og passion og lægger vægt på at skabe begejstring og engagement omkring sig. Men hun står aldrig i vejen for opgaven. Hun spørger og lytter for at forstå, ikke for at bestemme. Det vigtigste er, at kunden føler ejerskab og stolthed over det færdige resultat.


Helena står absolut ikke alene i Create Cph. Som kunde er det kun hende, du taler med for at sikre ro og kontinuitet, men bag hende står nogle af de dygtigste folk på hver deres felt.


Se mere om teamet nedenfor


Vores team


Vi har et bredt netværk, som omfatter de bedste grafiker, dygtigste tekstforfattere, fotografer og stylister. Derfor kan vi hjælpe jer uanset, hvilken kanal I vil udkomme på.


Vi glæder os meget til at hjælpe dig!Kontakt os her


Create Cph's Team
KONTAKT

_____

 

Create Cph

Mobile: +45 2620 3875

E-mail: hello@create-cph.dk

www.create-cph.dk
Copyright Create Cph. All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend