Kreativt Bureau – visuel kommunikation & grafisk identitet

Har du brug for en mentor

til at få klarhed & guidance?

_____________________


Det ligger i vores DNA, at skabe dit.


Mange ejerledede virksomheder kan have utrolig god gavn af en kompetent og tillidsfuld sparringspartner, som kan sætte retningen på strategierne. En mentor, der ser muligheder, og som kan løfte mindset og energi, og som har erfaringsmæssig ballast til også at rykke herpå.

 

Som mentor vejleder og rådgiver jeg dig og din virksomhed et aftalt antal timer eller møder om måneden. Jeg sparrer med dig om driften og udviklingen af din forretning, lige som jeg hjælper med at finde frem til den særlige brandDNA, der definerer din virksomhed. Dét er nemlig den, der gør din virksomhed unik og positionerer jer stærkt mod både konkurrenter og målgrupper.

 

Jeg er allerede en værdifuld sparringspartner for flere virksomheder, der ønsker at arbejde mere grundlæggende og strategisk med branding, og jeg ser frem til også at rådgive dig. Jeg har en helt særlig evne til at læse mennesker og deres behov, som gør, at du vil opleve at føle dig set og hørt. I et mentorforløb med mig, vil det være min fornemmeste opgave at sætte spot på de områder, som din virksomhed med fordel kan arbejde med for at få succes.


Jeg beskriver det som en proces, hvor virksomheden går fra at forpuppe sig om sig selv til en smuk og farvestrålende sommerfugl, der selv kan flyve.

CREATE YOUR DREAM 

BUSINESS NOW!

Helena Henriete Lemonidis

Jeg hedder Helena, og jeg har over 15 års erfaring som projektleder på ledelsesniveau inden for branding, marketing og æstetisk indretning. Det er mig, der er frontkvinden bag det kreative bureau, Create Cph. Her rådgiver jeg virksomheder i, hvordan de lykkes med at skabe en genkendelig og tydelig rød tråd i alt fra website til grafisk identitet over sprogligt indhold og billeder.

 

Jeg har brugt hele mit arbejdsliv på at spille andre stærke. Jeg nyder at dele ud af min erfaring, viden og kompetencer inden for forretningsudvikling og branding til virksomheder, der savner rådgivning i et fast format – enten pr. time, et fast antal gange om måneden eller som en del af en bestyrelse eller advisory board. Jeg hjælper både nystartede virksomheder, iværksættere og etablerede virksomheder.

 

Ansvarlighed, grundighed og ordentlighed er fundamentet for mit arbejde. Jeg er samtidig fuld af livsglæde og passion, og du kommer til at opleve min store begejstring og engagement. Som mentor spørger, lytter og guider jeg for at forstå, ikke for at bestemme. Det er nemlig vigtigt, at du føler ejerskab og stolthed over de stier, som vi sammen lægger vejen til.

Ja tak! – giv mig sparring, så vi sammen kan

skabe fremdrift & resultater!


Skønt - jeg glæder mig meget til at møde dig og din virksomhed! Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende møde, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 2620 3875 eller hello@create-cph.dk.

Du kan også udfylde kontaktformularen, og så ringer jeg dig op snarest muligt.


Love Helena

MIN MISSION

Jeg løfter & spiller andre stærke!

"Sammen er vi bare så meget stærkere, og vi kan så meget mere. Vi kan løfte din energi og dit potentiale og i fællesskab finde ind til dit livsformål i din virksomhed.

Jeg glæder mig til rejsen!”


🦋🦋🦋