Kreativt Bureau – visuel kommunikation & grafisk identitet

Indretningen skal også afspejle

din virksomheds brandDNA

_____________________

Create Cph skaber rum, der engagerer og inspirerer

BrandDNA er mange ting, og vi arbejder med dem alle i Create Cph. En væsentlig gren inden for netop brandDNA er indretningen. Når indretningen sidder lige i skabet, så er den i tråd med virksomhedens vision, strategier og visuelle identitet i øvrigt. På den måde skaber du sammenhæng i mellem alt det, som dit brand udstråler på hjemmesiden, i markedsføringsmaterialer og på SoME, og så den måde, som din virksomhed opleves fysisk.

 

BrandDNA-indretning påvirker både arbejdsmiljøet, trivslen og produktiviteten blandt medarbejdere på kontorer og i kontormiljøer. De fysiske rammer er nemlig med til at højne energien og stemningen i de rum, som vi opholder os meget i løbet af en arbejdsdag. Det er simpelthen med til at løfte kreativiteten. Ligeledes påvirker den helt rette indretning også dine kunders tiltrækning, oplevelse og købsadfærd, hvis du har et showroom, en klinik eller en butik. Der er derfor kun gevinster at hente ved strategisk at ind tænke din brandDNA i dine fysiske rammer og den måde, som du indretter dig på i din virksomhed.


Vi har mangeårig erfaring i at indtænke brandDNA i virksomheders fysiske rammer. Vi går kreativt og strategisk til værks, når vi designer brandDNA-rum til vores kunder. For det er utroligt vigtigt, at indretningen også visuelt afspejler virksomheden, så de fysiske rammer højner energien, kulturen og stemningen.

 

Alle virksomheder er unikke, og det samme er deres indretningsprojekter. Derfor skræddersyer vi altid en indretningsløsning og -proces, der passer til dine ønsker og din virksomheds behov.

Lad Create skabe stemningsfuld indretning i tråd med din brandDNA

Dét får du - processen trin for trin..


/ indledende møde med kreativ direktør, Helena Henriete Lemonidis, hvor vi gennemgår din virksomheds brandDNA og visuelle identitet samt dine ønsker for indretningen.

/ du modtager forslag via moodboards til den stemning og grundenergi, som vi ser, skal udtrykkes i din virksomhededs indretning.

/ når vi har fælles fodslag omkring grundstemningen og energien i indretningen, så modtager du et endeligt idéoplæg til brandDNA-indretningen af dit kontor, dit showroom eller din butik.

/ når du har godkendt idéoplægget, udarbejder vi en plan over indretningen, som indeholder dine ønsker og behov samt vores fælles vision. Planen danner grundlag for udformningen af den endelige indretning og rummer derfor også forslag til alt fra møbler, belysning, farver på væggene, gardiner mv.

Sidste fase er implementeringsfasen, såfremt du ønsker, at vi skal være en del af den. Det er her, vi tryller og ændrer dine fysiske rammer i samarbejde med vores samarbejdspartnere. Og vi følger selvfølgelig projektet helt til dørs.

Det ligger i vores DNA

at skabe dit

BrandDNA-indretning er for dig, der…


/ forstår vigtigheden af den røde tråd i et 360 graders perspektiv på virksomheden - og altså også i indretningen.

/ ikke selv har det æstetiske blik til at få skabt magien mellem dit brandDNA og dine fysiske rammer.

drømmer om at skabe et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere eller en æstetisk og gennemført fysisk oplevelse for dine kunder.

/ ønsker en visuel cementering af din virksomheds brandDNA.

/ går højt op i at udsende den helt rigtige energi og stemning - enten mod dit personale eller dine kunder.

/ har brug for en kreativ sparringspartner, som kan udleve de visioner, der indtil nu kun er tanker.

Så lad OS skabe visuel sammenhæng i din forretnings indretning

- mens DU passer den...