Kreativt Bureau – visuel kommunikation & grafisk identitet

Create Cph skaber din grafiske identitet og gør den tydelig.

_____________________Djævelen sidder i detaljen - men det gør succes også!

Create Cph udvikler unikke brandDNA-pakker, der får din virksomheds grafiske identitet til at stå tydelig, så den skiller sig ud fra konkurrenternes.

 

Hvis noget stikker i øjet, så ødelægger det helheden, og derfor er det ikke lige meget, hvilken font eller farve du vælger for at skabe den rigtige, grafiske identitet. Skal kunderne virkelig mærke historien, værdierne og personligheden bag din virksomhed, så kræver det en tydelig, rød tråd i alt fra logo til hjemmeside. Derfor arbejder vi i Create Cph med virksomheders grafiske identitet.


Når samarbejdet virkelig blomstrer

”Et eksempel på et samarbejde er en klassisk, ejerledet virksomhed skabt fra bunden af et ægtepar, der ikke mente, at noget som helst burde ændres - selvom alt var, som det havde været i 20 år. Men virksomhedens visuelle udtryk var umoderne og uden rød tråd, så jeg kom med et forslag, der skabte tydelig sammenhæng imellem hjemmeside, visitkort, brochurer, specialdesignet tapet på væggene og endda nye bruseforhæng. Alt blev gentænkt med respekt for det hjerteblod, der lå bag. Alligevel forventede jeg egentlig en blank afvisning, men i stedet blev jeg mødt af ejerne, der begge havde tårer i øjnene. De følte sig forstået. Den nye grafiske identitet beviste sit værd, og den lever endnu.”

/Helena Henriete Lemonidis.

Når vi skal udvikle en ny grafisk identitet til din virksomhed, så sker det på baggrund af grundige samtaler med dig. Her spørger vi ind til, hvilke idéer og værdier din virksomhed er skabt på og hvilken drivkraft, der fører den frem? Hvad er formålet? Hvad skal virksomheden give kunderne? Hvem er den ideelle kunde, og hvordan skal kunden opleve virksomheden - hvad skal virksomheden egentlig udstråle? Vi taler også om konkrete symboler og farver, der betyder noget for dig. For du skal kunne mærke dit logo helt ind i dit inderste. Det er ikke nok, at du kan lide dit visuelle udtryk, det skal også skille sig ud fra dine konkurrenters.


Kunstneren Anna Dall Kaur havde en idé om et logo med blade eller et træ i centrum, men det kom hurtigt til at ligne noget, som konkurrerende virksomheder brugte. Sammen fandt vi frem til et udtryk i den grafiske identitet, der mere lignede en koral. Det var stadig fuld af liv, men det var mere unikt og refererede mere direkte til strukturen i hendes malerier.


Se Annas case under referencer >>

Lad Create Cph skabe din grafiske identitet & få den til at leve!

Det ligger i vores DNA

at skabe dit

GRAFISK IDENTITET MED SIGNATUR-BRANDING TIL DIG, DER ØNSKER AT


/ fremstå professionel, tydelig og sammenhængende med en rød tråd i alt fra logo til indretning

/ få hjælp fra de bedste inden for hvert deres felt

sikre, at din grafiske identitet er gennemarbejdet og har et professionelt design

/ bruge din tid på din forretning, mens eksperter tager sig af dit visuelle udtryk


Skab din grafiske identitet med brandDNA PAKKER skabt af Create Cph


Så lad OS skabe visuel sammenhæng i din forretning - mens DU passer den...