Kreativt Bureau – visuel kommunikation & grafisk identitet

I Create Cph arbejder vi ud fra en dybdegående, kreativ proces med udvikling af din grafiske identitet og/eller hjemmeside i et tæt samarbejde med dig.

 

_____________________

Har du spørgsmål, eller ønsker du en uforpligtende snak, så er du altid meget velkommen til at kontakte Helena Henriete Lemonidis på tlf. 2620 3875 eller hello@create-cph.dk.


Vi har altid fokus på at udvikle det kreative arbejde i et tæt samarbejde med dig og din virksomhed. Den kreative proces består af følgende faser:

1. Vi mødes

Første møde foregår hos dig, og her får du besøg af Helena. Du fortæller om jeres virksomhed, visionen bag og værdierne. Er der brug for at uddybe, vil Helena spørge yderligere ind. Vi lærer hinanden at kende! Når vi har et overblik, giver vi et fast tilbud på at løse opgaven.

2. Debrief/tilbud

En til to dage efter mødet fremsender Helena debriefing på opgaven samt tilbud til godkendelse hos dig. Når debriefen er godkendt, så startes opgaven op. I forbindelse med opstart betales 100% eller 50% af tilbuddet. Efter levering af det færdige arbejde betales de resterende 50%.

3. Igangsættelse

Efter godkendelse går Helena og teamet i gang med opgaven. I den forbindelse modtager du en mail med info om, hvad du skal udfylde og sende retur til os. Det gør vi for at lære dig/jer yderligere at kende. Vi tager eventuelt et telefonmøde, hvis behovet opstår. Create Cph guider og hjælper dig hele vejen - så du står bestemt ikke alene!

4. Præsentation

Efter typisk 14 arbejdsdage mødes vi fysisk eller online til en præsentation af oplægget af den valgte opgave. Her gennemgår vi oplægget sammen, og vi forklarer baggrunden for, hvordan og hvorfor opgaven er løst på valgte måde.

5. Godkendelse/eventuelle tilretninger

Efter præsentationen vender du retur, efter grundige overvejelser, hvis der er noget der skal tilrettes. Der er altid mulighed for én korrekturgang. Brug gerne Helena som sparringspartner i processen, hvis du synes. Herefter godkender du opgaven, og den leveres til dig.

6. Levering

Vi leverer opgaven til dig. Du ejer alle rettigheder over det leverede materiale. Ved webdesigns vil der være gennemgang af denne over telefonen. Vi præsenterer altid vores opgaver som cases på Create Cph’s hjemmeside og sociale platforme – bl.a. Instagram, Facebook og LinkedIn.

Create Cph hjælper dig med at skabe din virksomheds DNA & gøre den tydelig for andre.


Lad OS skabe visuel sammenhæng i din forretning - mens DU passer den!