Kreativt Bureau – visuel kommunikation & grafisk identitet

Create Cph er et kreativt bureau

i København, som står for;

Ordentlighed. Passion. Og intuition.

_____________________
Det ligger i Create Cph's DNA at skabe dit.


I front for Create Cph står Helena Henriete Lemonidis.

 

Jeg har 15 års erfaring med projektledelse, strategi, branding, marketing og æstetisk indretning. Senest som General Manager hos Sofia Manning ApS. Inden da som Brand Manager hos 21-5 A/S og General Manager hos hotelkæden Cabinn A/S. Alle steder stod jeg for den grundlæggende brandDNA, ledelsen og rebranding af virksomhederne.

 

Min tilgang til arbejdet bygger på solid erfaring, men også en stærk intuition. Min særlige evne til at læse mennesker og deres behov gør, at de mennesker, som jeg arbejder med, føler sig set og hørt i en grad, så de trygt overlader mig ansvaret for det, jeg er bedst til; At finde frem til virksomhedens DNA og skabe visuel sammenhæng mellem DNA og den måde, virksomheden og dens produkter bliver opfattet af andre.

 

Mit eget DNA består ikke mindst af en stor ansvarsbevidsthed. Grundighed og ordentlighed er mine kerneværdier. Jeg er desuden ydmyg af natur og har brugt hele mit arbejdsliv på at spille andre stærke. For det er det, der gør mig glad og skaber mening.

 

Samtidig er jeg fuld af livsglæde og passion og lægger vægt på at skabe både begejstring og engagement omkring mig. Men jeg står aldrig i vejen for opgaven. Jeg spørger og lytter for at forstå, ikke for at bestemme. Det vigtigste er, at kunden føler ejerskab og stolthed over det færdige resultat.

 

Jeg står absolut ikke alene i Create Cph. Som kunde er det kun mig, du taler med for at sikre ro og kontinuitet, men bag mig står nogle af de dygtigste og passionerede folk på hver deres felt.Se mere om teamet nedenfor


Mit team


Jeg har et bredt netværk, som omfatter de bedste grafikere, dygtigste tekstforfattere, fotografer og webudviklere. Derfor kan Create Cph hjælpe dig uanset hvilken kanal, du vil udkomme på.


Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!Skal vi tage en kop kaffeCreate Cph's Team


Create Cph består foruden mig, Helene Henriete Lemonidis af samarbejdspartnere – alle med udgangspunkt i det professionelle netværk, som jeg har opbygget i den kreative branche igennem mange år. Det betyder, at jeg kan trække på en lang række dygtige og passionerede samarbejdspartnere – lige fra tekstforfattere, fotografer og grafiske designere til webudviklere, PR-bureauer og trykkerier.