Kreativt Bureau – visuel kommunikation & grafisk identitet


GRAFISK IDENTITET


Djævelen sidder i detaljen.

Men det gør succes også!

_____________________


Hvis noget stikker i øjet, ødelægger det helheden, og derfor er det ikke lige meget, hvilken font eller farve man vælger for at skabe den rigtige grafiske identitet. Skal kunderne virkelig mærke historien, værdierne og personligheden bag en virksomhed, kræver det en tydelig, rød tråd gennem alt fra logoet til hjemmesiden.


Et godt eksempel er mit arbejde for en klassisk, ejerledede virksomhed skabt fra bunden af et ægtepar, der ikke mente, at noget som helst burde ændres - selvom alt var, som det havde været i 20 år. Men virksomhedens visuelle udtryk var umoderne og uden rød tråd, så jeg kom med et forslag, der skabte tydelig sammenhæng mellem hjemmeside, visitkort, brochurer, specialdesignet tapet på væggene og endda nye bruseforhæng. Alt blev gentænkt med respekt for det hjerteblod, der lå bag det hele. Alligevel forventede jeg en blank afvisning, men blev mødt af ejerne, der havde en tåre i øjet. De følte sig forstået. Den nye identitet beviste sit værd og lever endnu.

Når jeg skal udvikle en ny grafisk identitet, sker det gennem grundige samtaler med dig. Jeg spørger ind til, hvilke idèer og værdier din virksomhed er skabt på, og hvilken drivkraft der fører den frem? Hvad er formålet - hvad skal virksomheden give kunderne? Hvem er den ideelle kunde, og hvordan skal kunden opleve virksomheden - hvad skal virksomheden udstråle? Vi taler også om konkrete symboler og farver, der betyder noget for dig. For du skal kunne mærke dit logo helt ind i dit inderste. Men det er ikke nok, at du kan lide dit visuelle udtryk, det skal også skille sig ud fra dine konkurrenters.


Kunstneren Anna Dall Kaur havde en idé om et logo med blade eller et træ i centrum, men det kom hurtigt til at ligne noget, konkurrerende virksomheder brugte, og sammen fandt vi frem til et udtryk, der mere lignede en koral. Det var stadig fuldt af liv, men var mere unikt og refererede mere direkte til strukturen i hendes malerier - se under referencer >>

Lad os skabe din visuel identitet & få den til at leve!


Ved du, hvem du er?

Sandheden er smukkere

End du går og tror.

SIGNATUR BRANDING TIL DIG, DER ØNSKER AT


/ Fremstå professionel, tydelig og sammenhængende med en rød tråd gennem alt fra logo til indretning

/ Få hjælp fra de bedste inden for hvert deres felt

Sikre din grafiske identitet er gennemarbejdet og et professionelt design

/ Bruge din tid på din forretning, mens eksperter tager sig af dit visuelle udtryk


brandDNA PAKKER

Så lad OS skabe visuel sammenhæng i din forretning - mens DU passer den...KONTAKT

_____

 

Create Cph

Mobile: +45 2620 3875

E-mail: hello@create-cph.dk

www.create-cph.dk
Copyright Create Cph. All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend